![]() |
|
|||||||
| Yeniyıl şiirleri, Yılbaşı şiirleri, Müzikli yeniyıl Şiirleri, Yeniyıl Müzikli şiirli kartlar. Yeniyıl şiirleri, Yılbaşı şiirleri, Müzikli yeniyıl Şiirleri, Yeniyıl Müzikli şiirli kartlar. |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator ![]() |
YENİ YILA SERZENİŞ ![]() Geçen yıla mı yansam, gelen yıla mı kansam? Hicran ateşi yakıp, yüreklerde uyansam Giden yılın hızıyla, muhasebe mi sunsam. ![]() Ayrılık azabıyla iki büklüm dolansam, Kafdağı’nın ardına, emellere dayansam, Kayıp giden yılları nostaljiyle mi ansam? ![]() Gitti yeni eskisi, gelen yeniye baksam. Hayal ettikçe yaşam, hülyalara bıraksam, İştiyak deryasına umut olup da aksam, Yanarken aşk oduyla aşksızı aşkla yaksam, Külleri gül eyleyip sevda taçları taksam, Gelecek özlemiyle acılardan uzaksam. ![]() Geldi eski yenisi, ona şapka çıkarsam. Umut fakire ekmek, kör talihi yıkarsam, Zamanı kucaklayıp, yeni yıllarla karsam, Yeni yılda tez biter, biraz zaman satarsam, Gökyüzü yorganımdır, yaylalarda yatarsam, Bunlar benim beklentim biraz fazla atarsam. ![]() Gelecek özlemiyle, rüyalara yaşarsam, Visale ermek için, imtihanı başarsam, Arzuya ulaşırım, yüksekleri aşarsam, İyimserlik sermayem, insanlıkla taşarsam, Gönülden dost olmağa, fasılasız koşarsam, İstikbal ellerimde, yeni yılda coşarsam, ![]()
![]() ![]() Konu Sempati tarafından (12-30-2011 Saat 07:00 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Sempati For This Useful Post: |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Junior Member |
çok güzel, ellerinize sağlık...herkese mutlu bir yıl diliyorum... |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to yassensoy For This Useful Post: |
|
|
#4 |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| müzikli Şiirler, yeni yıl müzikli şiirleri, yeni yıl şiirleri, yeni yıla serzeniş, yeni yıla serzeniş müzikli şiirleri, yeni yılnız kutlu olsun resimleri |
| Seçenekler | |
|
|