![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
|
Nurumuz ![]() |
![]() Yine elime kalemimi aldım. ne yazacağımı biliyorum nede kafamın içindeki sevgiliyi, ama tek bildiğim özlem, içimdeki sevdi dokunuşları gibi gözlerimden akan su damlaları gibi kelimeler boğazımda don yapmış iken başladım yazmaya ne yazacağımı bilmeden, işde yine başladım dönmeye aynı kelimeler içinde tutarsız, ne yaptığını bilmeden sanki çatlak ve kurak esmiş rüzgardan kendinden bir şeyler kayıp eden, ama suyuna hasret bir damlada hemen tutacak kopanlarını topraktaki ince ama son bir zamklık gücü kalmış zayıf ve esen rüzgara karşı kendini salladıkça direnen bir ot gibi, Bir sayfanın tam ortasına konan nokta gibi, boz bir kırın başındaki ağaç gibi, savaş sonrası tek esir gibi, hep tek hep tekil hep bir baş işde, bir sevgi bir hüzün güzelliği, bir yeşillin verdiği yaşam, yeni doğan bir bebek, kuzu, tavşan, için duygulan karşılıksız sevgi..... İçinde bir coşku bir büyü bir yaşam tarzı için... görünce fırtınalar kopan ama kopuğunda yanında kimse olmayan.... ![]() hani derler ya güneş batıdan doğarsa, cehenneme kar yağarsa, vazgeçerim senden. diye işde bende bu yalnızlık dan bir türlü geçemedim. Çünkü...... ben yazdıkça satırlara sığdırıyorum seni ve yalnızlığımı yaptıkça büyüyen büyüdükçe yaptığım içindeki hüzünü yaşadığım içinde sana yaşadıklarımı anlattığım, içinde sevgimle kaldığım resimlerimde yalnızlığı sevdim yalnızlıkla arkadaş oldum. senden kalan sevginle gel yoruldum artık seni beklemekten yar gel ki...... uzun bir aradan sonra yazılmış ufak bir nuk de beyaz nurdan sizlere ![]() ![]() ![]() Yoruldum, bekledim, Bır kadının bana gelecek olması Ruzgar onu duşununce Tenının kokusunu taşır bana Henuz selam vererek gelenım olmadı Yorgunluğunu sensız yaşadım aşkın Yoruldum senı beklemekten Uzun yıllar oldu aşka dahil ozlemını cektığım aşkın sevenım olmadı Yoruldum sensız yaşamaktan Telefon kart verır davet ederdım Senı sevdığımı anlattım yılmadan Bır kadının bana gelecek olması Ruzgar tenının kokusunu taşır bana Kokuna alışık oldum Sensız senden uzaklarda Yoruldun sensız senı beklemekten Yıllarce calışdığım salonlarda Saclarını tardım hıc yılmadan Henuz sevenım olmadı gel artık --alıntı şiir--
![]() ![]() Size Öyle Bir Vatan Aldım ki; Ebediyen Sizin Olacaktır! (Sultan Alparslan, Malazgirt-1071)
|
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Beyaz Nur For This Useful Post: | Derin (09-05-2010) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
![]() |
Uzun yıllar oldu aşka dahil
ozlemını cektığım aşkın sevenım olmadı Yoruldum sensız yaşamaktan Çok güzel bir şiir özlemi ne güzel anlatıyor gel desem gelirmisin ...seviyorsa elbette gelecektir..tıpkı ben gibi...teşekkürler beyaz nurum... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|