![]() |
|
|||||||
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Kokun ruzgara dolar eser de
Sarar sensizlik her nefeste Bilirim gun gelir yaşanir seninle Bu kadar severken bitemez ki boyle Kokun hala icimde her ruzgar esi$inde daha da bir doluyorsun icime. Sensiz kaldim işte sensizlik sariyor beni her nefeste. Sensizlik bu alişmam gereken ve alişacagim alişmak zorunda oldugum. Hayalimde senle yaşanacak cok guzel gunler var diyordum artik onlarda yok. Biz cok zamansiz ayri düştük bir birimizden bu kadar cok severken, bu kadar yakinken mutluluga bitti işte. Bitmemesi gereken bir aşkti bizimkisi. Ogrendim bazen sevmek hicbir şeye yetmiyormuş derlerdi bana cok sacma gelirdi bu cumle şimdi ben bunlari yaşiyorum senden uzakta senle. Bilirim gun gelir yaşanir seninle Bu kadar severken biz yenilmeyiz Hic kimseye hicbir seye Olmuyor bir tanem olmuyor Ben seninle yaşiyorum bu aşki ama sensiz. Nasil tek kişilik yaşanir deme bu aşk ben yaşiyorum. Hic kimseye anlatamadim bunu sensiz olmadigini, sensiz yapamadigimi kimseler dinlemedi canimdan saydiklarim bile gormuyorlar şimdi benim halimi. Olmuyor senden uzakta sensiz yapamiyorum artik bitsin istiyorum bogulmalarim, cigliklarim ama bitmeyecek. Yureginden uzaklarda caresiz Sen canimin parcasi alnimin yazisi Yoksun nasil yaşarim ben sensiz Yureginden uzaklardayim ama yuregimdensin sen benim canimdan bir paraca icimde yaşayan diger yanimsin. Sen yoksun soyle ben ne yapayim. Bizim şarkimizin altina bunlari yazmayacaktim ben ama bunlar duştu bizim aşkimiza. Ben şimdi istemedigim bir hayatin kucagina adim adim gidiyorum bilmiyorum şimdi sen hangi yurege dokunuyorsun hangi elleri tutuyorsun hangi goz gozlerine degiyor bil ki yureginden uzaktayim ama yuregimdesin ve senin yerin yuregim.
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to multimedia For This Useful Post: | Afet-i Devran (12-16-2011) |
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Yaz Sefasında ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |