![]() |
| Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları |
| attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız. |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Sarmaşık güller dolanmıştır başına hani... İncecik dikenleri vardır, çizer ya ellerini cam kırıkları gibi; canın kırılır! .. Canın kırılır; Senle ben arasındaki camın kırıldığı gibi! Can ve cân arasındaki cam çekildiğinde aradan, kan sızar yaradan... Ben sana akıtırım içimde ne varsa, sen de bana akarsın kendin kadar yaradan! .. Sarmaşık güller dolanmıştır başına hani; benim kadar sırnaşık! .. Ve benim gibi sivridir tırnakları, içine batar! Ve belki... Belki de tırnaklarım gibidir her uzvum, içinde yatmak için verirler bu savaşı... Açasın diye kapılarını... Kalmasınlar diye dışarda... Kalmasınlar diye; dışında! Dışarısı soğuuk; Dışın, soğuk! .. Sarmaşık güller dolanmıştır başına hani; bütün dikenleriyle... Tırnaklar ne işe yarar?.. Diiil,,, ve dişleer,,, ve bakışlarla sarılmışken başına, sorarım; "ne işim var dışarda", neden ben "dışından" sarılmaktayım sana?.. Ve sen!.. Sorsana sana; Hangi kapı içinden dövülür?.. Açsana kapılarını!.. Sarmaşık güller dolanmıştır başına hani... İncecik dikenleri vardır... Cam kırıkları gibi çizince ellerini; küçücük tomurcuklar patlar ya teninden!.. Sen, yaralarını öpersin; Kendine bile göstermeden!.. Ve bir gün: Aynalar geri döner, bulutların gözünden; uzuun eteklerine... Sen, salkım söğüdüm; esnersin bana doğru, eser gibi!.. Ve ben... Çöküp sudaki aksinin başına, hayalinle yıkarım suratımı; İlham gölünden!.. Söyleme... Bilirim, diyemediklerini ve söyleyemem üzerinde saçlarını salladığın şu gölü; bulutlarımın doldurduğunu... Söyleme... Bilirim, sessizliğinin; söyleyeceklerinin olmamasından olmadığını! Söyleme... Bilirim, bu göle ancak, kırılan dallarından damladığını... İşte, bunun için yeter bize birer bakış... Bunun için dilsizler gibi; Yüreğimiz konuşur! Muammer Erkul ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =) |
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Etiketler |
| anlamlı hikayeler, anlamlı yazılar, ask mektupları, ayrılık mektupları, aşk adına makaleler, aşk adına yazılar, aşk bilgileri, aşk hakkında bilgi, aşk hikayeleri, aşk için yapılacaklar, aşk insana ne yapar, aşk makaleleri, aşk mektubu, aşk mektupları, aşk nedir, aşk paylaşmaktır, aşk paylaşımları, aşk sevgiliye aşk mektupları, aşk sözleri, aşk testi, aşk yarası, aşk yazıları, aşk üstüne, aşk üstüne yazılar, aşk ölçer, aşk önerileri, aşk öyküleri, aşkın analizi, duygu bahçem, duygulu mektuplar, duygusal aşk mektuplar, duygusal aşk mektupları, duygusal aşk yazıları, duygusal hikayeler, duygusal mektuplar, duygusal yazılar, elveda mektupları, güzel sözler, güzel yazılar, hasret hikayeleri, hasret mektuplar, hasret mektupları, hayata dair, hayata dair yazılar, hazır aşk mektupları, hikayler, hoşçakal mektupları, ihanet mektupları, kalp ağrıı, kalp yarası, karşılıksız aşk mektubu, kıskançlık mektupları, kıssadan hisse yazılar, kızgınlık mektup, köşe yazıları, makaleler, manalı anlamlı yazılar, manalı aşk yazıları, manalı yazılar, nazlı sevgiliye mektuplar, platonik aşk mektupları, sevda hikayeleri, sevda mektupları, sevgi adına yazılar, sevgi hikayeleri, sevgi mektupları, sevgi yazıları, sevgi öyküleri, sevgililer günü mektupları, sevgiliye mektup, sevgiliye mektuplar, sevgiliye sitem mektubu, sevgiliye özür mektupları, sitem mektupları, tutku hikayeleri, ünlü yazarlardan yazılar, ünlü yazarların aşk yazıları, yüreğimiz konuşur sevgiliye aşk mektupları, öyküler, Özlem aşk mektupları, özlem hikayeleri, özlem mektupları |
| Seçenekler | |
|
|