Geri git   Romantik resimler, Smileyler, Gifler, Gül Resimleri, Travel Guide, Tatil Merkezleri, Oteller, Hotels, Türkiyede Tatil, Türkiyenin en büyük resim sitesi > AŞK ADINA HERŞEY > Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları,

Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektuplar, Sevgi Dostluk Mektupları, Veda Mektupları, Aşk Mektupları, Sevgiliye Mektup, Aşk Mektubu, Ask Mektupları

attention: Konuya cevap yazmadan yazı ya da resim kopyalayamazsınız.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Eski 01-24-2011, 05:38 PM   #1
sebastian
((: ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı
 sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart zamansız gelmiş fırtınam...aşk mektupları, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları, ayrılık mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektup

Ben tam pes etmişken yetiştin aslında yüreğime , tam da hayattan artık ne beklenebilirki derken geldin kalbime yerleştin.
Bildiğim, bilmediğim, söylenmiş, gizlenmiş, bütün kelimeler anlamsızlaştı seni anlatmaya…

Tekrardan küçük çocuklar gibi aşık olmak da varmış demek ki... Çocuk gibi gülücükler saçmakta varmış bu saatten sonra, deli heyecanlar, anlamsız kıskançlıklar, yüreğine sığdıramayacağın, nefes alamayacak kadar seni boğacak bi aşka yelken açmakta varmış demek ki... Hiç hesapta yokken geldin, hiç düşünmediğim şeyler oldu hayatımda , herşey birden bire öyle değişti ki ben bile dışardan izler oldum sanki hayatımı...

İyi ki varsın... Şu kısacık zamanda bana verdiklerine karşılık sana dünyaları vermeyi isterdim. Öyle anlatılmaz duygular yaşıyorum ki yeniden, deli gibi korksam da seni kaybetmekten, yaşadığım bu sevda içime, dışıma, bütün hayatıma hızla yayılıyor ve ben ne engel olmak istiyorum ne de getirebileceği acıları hesaba katmak istiyorum şu an!...
Bakışlarınla daldığım huzur dolu uykuların koynundan uyandırma beni sakın, seninle o kadar mutluyum ki...

Biliyorum sen de çok yorgunsun.. artık ikimizin de kırılıp incinmeye gücü yok. Zaten o yüzden ya bütün bu iç savaşlarımız. Olur mu olmaz mı derken biz, içimizden bastırmaya çalışırken korkularımızı, çoktan orta yerine düşmüşüz ateşin aslında. Bi kabullensen, bi anlasan seni üzmeye gelmedim ben, seni incitmem ben, seni kırmam.

Şu kısacık zamanda hayattan öğrendiğimi sandığım, tecrübe edindiğimi sandığım birçok şeyi beynime tek tek yeniden işledim ben, incindim çoğu zaman, kırıldı bazen kalbim ama şu da bi gerçekki koskoca senelerin içine sığdırdıklarımı sen bana bir senede daha net bi şekilde gösterdin ve anlattın. Teşekkür etmenin bi anlamı yok burda belki ama onca yorgunluğunun arasında, onca karmaşıklık arasında bana beni geri getirmeye çalıştığın için, bunca güzel duyguyu tekrardan yüreğime tattırdığın için ve kadere inat benimle bi hayat kurmaya çalıştığın için teşekkür ederim sana!...

Herşeye rağmen yanımda kalışının sevinci var içimde! Unuttum ben kavgaları, unuttum unutmak istediğim o deli bakışlarını. Hatta affettim ben seni bütün bu kavgalar için, bütün o kötü söylenmiş sözler için. Aklımda sadece uysal, gülümseyerek bakan bakışların kaldı. İçimde dün gece gözlerini kapatıp "ben seni çok seviyorum" deyişinin sıcaklığı var sadece. Bu ilişkide kötüye dair ne yaşanmışsa bugüne kadar, hepsini sildim ben ki zaten hepsinin yaşanma sebepleri de belliydi. Geriye elimizde sadece birliktelik kalsın, benim tek dileğim bu!...

Beni bi ömür unutmamaya varmısın gözbebeğim.

Bu Konuyu Facebookta Arkadaşlarınla Paylaş

<------------------------ İmza ------------------------>
Annesi bu zamana kadar emek verip büyütmüşsün teşekkür ederim bundan sonrasını ben hallederim =) ♥♥
(gel sultanım gel)
sebastian isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 9 Users Say Thank You to sebastian For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012), Afet-i Devran (01-24-2011), Beyaz Nur (02-11-2012), cooesinti (02-14-2011), Dejavu (02-14-2011), Karcicegi (02-02-2012), merverapinsah (02-13-2012), o_nur (05-23-2012), zeynep-28 (02-13-2012)
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş =)
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Eski 02-14-2011, 12:06 AM   #2
onlytutku
Junior Member

Ellerinize yüreğinize sağlık

onlytutku isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to onlytutku For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012)
Eski 02-14-2011, 03:12 PM   #3
hardgirl
Junior Member

yüreğinize sağlık...

hardgirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to hardgirl For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012)
Eski 02-14-2011, 05:57 PM   #4
Dejavu
Administrator
 Dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

paylastigin icin tesekkurler

Dejavu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to Dejavu For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012)
Eski 02-14-2011, 06:40 PM   #5
cooesinti
Junior Member

çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık

cooesinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to cooesinti For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012)
Eski 02-14-2011, 06:41 PM   #6
cooesinti
Junior Member
Thumbs up teşekkürler

emeğine sağlık...;D???

cooesinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to cooesinti For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012)
Eski 02-01-2012, 06:17 PM   #7
babydoll71
Junior Member

harikaaa bir yazı elne sağlık

babydoll71 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to babydoll71 For This Useful Post:
►KÃÑÅRYÂ◄ (02-10-2012), By_gizem (02-01-2012)
Yeni Konu aç Cevapla

Etiketler
ayrılık mektupları, aşk mektupları, hasret mektupları, kıskançlık mektup, sevgililer günü mektupları, sevgiliye sitem mektubu, sitem mektupları, özlem mektupları

Seçenekler